пʼятницю, 7 квітня 2023 р.

Книжкова полиця для краєзнавців # Золочівський цвинтар / Андрій Доброносов

Шановні крає/книголюби!

Сьогодні з доброї руки автора, користувача нашої бібліотеки, золочів'янина, закоханого у місто та його архітектуру АНДРІЯ ДОБРОНОСОВА краєзнавчий фонд Золочівської міської бібліотеки ім. І. Франка поповнився новим виданням.
Представляємо!

ЗОЛОЧІВСЬКИЙ ЦВИНТАР [Фото] : фотоальбом / Андрій Доброносов. - Львів : Сполом, 2023.

Даний фотоальбом - це схема-каталог пам'ятників золочівського некрополя, що дає можливість розгорнути сторінки історичного Золочева, розповідає про минуле міста через світлини, написи, символи на надгробних пам'ятниках.

Альбом-каталог не є дослідженням життєдіяльності постатей минулого Золочева, які спочили на місцевому цвинтарі. Це лише один із перших кроків вивчення і популяризації частини нашої культурної спадщини, якою є унікальний Золочівський цвинтар, - пише у післямові до видання історикиня НАДІЯ ГУПАЛО.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! Незабаром у Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка відбудеться презентація даного видання. Про деталі - згодом! Слідкуйте за оновленням бібліотечних сторінок.

P. S. Пам'ятайте! Все відходить, все минає, як і сьогоднішній день. Та прийде завтра і принесе щось нове, незабутнє та очікуване...



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ольга Кіс - лауреатка Міжнародної літературної премії ім. Миколи Гоголя (2024)

ВІТАЄМО усією Золочівщиною!!! Серед лауреатів 2024 року Міжнародної літературної премії ім. Миколи Гоголя «Тріумф» є наша землячка, українсь...