суботу, 16 березня 2024 р.

Краєзнавча книжкова полиця # Книгосад / Галина Новосад

 Новосад Г. Книгосад [Текст] / Галина Новосад. - Дрогобич : КОЛО, 2023. - 324 с., іл.

"Книгосад" - це збірка книжкових оглядів, вражень, роздумів авторки над прочитаними творами українських та зарубіжних письменнків. У "Книгосаді" зібрано 100 розповідей про книжки, прочитані авторкою в період з березня 2021 року і до кінця 2022 року. Це був непростий період. Спочатку розпал ковідного божевілля, а потім початок страшної війни. Тож кожна розповідь - це не лише враження від прочитаної книжки, а й психологічні роздуми над реаліями, переплетені з особистим досвідом авторки.

Літературні огляди Галини Новосад - це незаангажовані, щирі та емоційні тексти. Вони можуть бути корисними для тих, кому треба бути в курсі літературних новинок та розповідати про них потенційним читачам. Вони можуть бути цікаві книголюбам, щоб визначитися з вибором книг або порівняти свої враження від прочитаного з враженням авторки. Вони можуть зацікавити письменників, щоб відчувати зворотній зв'язок з читачем. Та, найголовніше, всі ці розповіді об'єднує справжня любов до книги та щире бажання залучити до книгочитання щонайширше коло українців.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Теофіл Копистинський: до 180-річчя від дня народження українського художника

Самобутній талант Теофіла Копистинського - одного із провідних художників України ІІ пол. ХІХ-поч. ХХ ст., виявився у різних видах і жанрах ...