середу, 16 серпня 2023 р.

Презентація поетичної збірки Андрія Доброносова «Пухнастий муз»

15 серпня у Золочівській міській бібліотеці ім. І. Франка зібралися люди небайдужі до поетичного слова для знайомства з поетичною творчістю Андрія Доброносова та презентацію його першої поетичної збірки.
Андрій Доброносов займається фотографією і намагається, де можливо, зафіксувати для історії ще збережену стару архітектуру. Видав набори листівок з видами міста Золочева та фотоальбом «Золочівський цвинтар». Здійснив повний переклад праці Луції Харевічової «Історія міста Золочів» та художньо оформив книгу «Золочів. Деякі описи та світлини». Багатогранний у творчості. Майстерно вишиває, малює, а ще й поет з романтичною душею.
Збірка віршів «Пухнастий муз» спонукає зануритись в епоху середньовіччя, що сповнена легенд та таємничості. Ліричний герой виклав на папір свої почуття – глибокі та багатогранні. Вірші пронизані любов’ю і смутком, водночас, як стверджує сам автор, не обійшлося і без іронії. Тон збірки симпатично пафосний та романтичний.

Видання містить вірші написані протягом багатьох років, деякі з них подані вже у перекладі, який зроблений за останній рік. Є серйозні вірші, але переважно написано з гумором і, сподіваємося, читач знайде те, що йому сподобається.

Відтепер книга з автографом є у Золочівській міській бібліотеці ім. І. Франка. Щиро вдячні автору за подарунок та запрошуємо до читання!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Теофіл Копистинський: до 180-річчя від дня народження українського художника

Самобутній талант Теофіла Копистинського - одного із провідних художників України ІІ пол. ХІХ-поч. ХХ ст., виявився у різних видах і жанрах ...