вівторок, 28 лютого 2023 р.

Краєзнавча книжкова полиця # Одинокі, але ... не обездолені / Зеновій Дубас

Дубас З. Одинокі, але ... не обездолені [Текст] / Зеновій Дубас. - Золочів : Золочівська міська друкарня, 2022. - 56 с.

Збірка оповідань «Одинокі, але … не обездолені» – це згусток любові, добра, вдячності та надії. Її назва дуже красномовна. Читаючи життєві оповідки створюється відчуття реального перебування в оточенні простих мешканців будинку для одиноких людей у с. Новоселище Золочівського району. Після всіх життєвих переживань ці люди знайшли прихисток, місце спокою і поваги зі сторони персоналу закладу де тепер проживають. Добре, що в нашому районі є такий будинок, в якому добросовісно дбають про них, про їхню забезпечену старість.
Хочеться відзначити, що автор з любов’ю та повагою підійшов до описання минулого з життя людей похилого віку, їхніх радостей та невдач. Показав кращі риси людської душі. Кожен з персонажів виступає, як цілісна особистість, що захоплює своєю щирістю та простотою. Читаючи збірку коротких замальовок ви неодмінно пройметесь симпатією до всіх її героїв.
Можливо з допомогою цієї невеличкої книжечки ви зможете краще пізнати своїх батьків, зрозуміти оточуючих вас старших людей, змінити щось у їхньому і своєму житті. Тут кожен знайде щось близьке для серця і душі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ольга Кіс - лауреатка Міжнародної літературної премії ім. Миколи Гоголя (2024)

ВІТАЄМО усією Золочівщиною!!! Серед лауреатів 2024 року Міжнародної літературної премії ім. Миколи Гоголя «Тріумф» є наша землячка, українсь...